Gratis ZEISS officelens brillenglazen met DuraVision Platinum coating bij een bril met multifocale glazen*! Geldig vanaf 01/10/2014 t.e.m. 31/12/2014.

Nieuwe tijden, nieuwe kijkoplossingen!

Je hebt het vast al gemerkt: beeldschermen zijn overal. We werken met de computer, gebruiken smartphones en tablets, kijken tv of spelen games. Niks mis mee, maar deze nieuwe tijden vragen héél veel van onze ogen – en nog meer bij mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid). Gelukkig zijn er oplossingen voorhanden die je in zo’n situaties toch een optimaal kijkcomfort garanderen.

 De juiste brillenglazen… dat werkt beter!

Draag je een bril? Dan weet je dat bij het intensief kijken naar een scherm of bij ander langdurig nabijwerk (lezen, knutselen, koken, muziek spelen) traditionele allroundglazen vaak niet het gewenste comfort opleveren. Voor brede kijkzones, op langere afstanden zijn die multifocale of progressieve brillenglazen prima. Maar op korte of middellange afstanden werken ze minder efficiënt. Daarom kies je maar beter voor een tweede bril met glazen die speciaal ontwikkeld zijn voor een scherp zicht en een natuurlijke houding tijdens het werk of het beoefenen van je hobby: ZEISS officelens bureauglazen. Absoluut geen overbodige luxe!

De voordelen van de Zeiss Officelens:

 • Een dynamisch, comfortabel en scherp zicht op korte en middellange afstanden (30-400 cm).
 • Geschikt voor op het werk en bij het beoefenen van hobby.
 • Ontspannend voor de ogen bij langdurig nabijwerk (bv. beeldschermwerk, lezen, tv kijken, handwerk…).
 • Goed voor een natuurlijke en correcte zithouding aan het bureau; essentieel om vermoeide ogen, nekpijn, hoofdpijn … te vermijden.
 • Aanpasbaar aan je eigen omgeving (bureau, boetiek, bakkerij …), behoeften en en kijkcomfort.

Ben je de 40 voorbij? Dan vergroot de kans op presbyopie en volstaat een leesbril of bril met multifocale glazen niet bij intensief beeldschermwerk. Je neemt onbewust een onnatuurlijke houding aan. Naast vermoeide ogen, krijg je zo ook nekpijn en spierspanning. Een bril met ZEISS officelens glazen is de ideale oplossing.

Zeiss officelens actie 2014

 

ZEISS MULTIFOCAAL INDIVIDUAL 2

 • Het volledig gepersonaliseerd topglas van ZEISS
 • Aan te passen aan je individuele wensen
 • Geschikt voor elk montuur
 • Keuze uit 3 designs, afhankelijk van de activiteiten van de brildrager
 • Brede en comfortabele kijkzones op elke afstand
 • Spontane gewenning aan het glas

Bescherm je glazen met ZEISS DuraVision Platinum

Om nog langer in alle comfort te genieten van je brillenglazen, is een bescherming met ZEISS DuraVision Platinum een aanrader. De voordelen? Je glazen zijn buitengewoon kraswerend, vuilafstotend, waterafstotend, makkelijk te reinigen en voorzien van een hoogwaardige ontspiegeling voor een comfortabel zicht.

 

* Bij aankoop van 1 paar ZEISS multifocaal Individual 2 brillenglazen met DuraVision Platinum coating krijgt u 1 paar ZEISS officelens Plus bureauglazen met identieke sterktes. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen. Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.