NKL introduceert een nieuwe daglens met een verpakking die net zo handig en innovatief is als de contactlenzen zelf: Miru 1day Flat Pack!

NKL heeft al vele jaren ervaring met het maken van zeer comfortabele contactlenzen met een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Ook de nieuwe Miru lenzen passen naadloos in deze traditie. Letterlijk en figuurlijk een verademing voor uw ogen!

Miru 1day lenzen zijn speciaal verpakt in zeer dunne strips met een strak maar speels design. Je neemt ze bovendien met gemak mee in je portemonnee, broekzak of tas. Handig!

De ultradunne verpakking van Miru 1day heeft 16 spannende designs.

De lenzen zijn bijzonder hygiënisch. Je opent de stripverpakking, de lens komt vanzelf naar boven en jij plaatst hem eenvoudig op je vinger. Zo kun je de lens direct inzetten zonder de binnenkant aan te raken en geef je schadelijke bacteriën en stofdeeltjes geen kans.

De designer Steve Newman en NKL, de producent van de japanse lenzen leveren samen een  primeur met deze nieuwe verpakking en lensmateriaal.

Dankzij het innovatieve ontwerp van Miru 1day lenzen heb je altijd helder en scherp zicht. De perfecte pasvorm zorgt er bovendien voor dat je ze tijdens het dragen nauwelijks voelt: geen randjes, geen irritaties. En is je dag voorbij? Dan gooi je ze gewoon weg.

Wilt u zelf een Miru 1day Flat Pack proberen? Kom langs!

Miry 1day Magic Pack