Geniet 2 maal van je 1ste keer en bespaar tot €100! Speelde je al vaker met het idee contactlenzen te proberen, maar twijfelde je nog om de stap te zetten? Ga dan nu gewoon voor die eerste keer!

We bepalen samen welke lens het beste bij jouw ogen past. Ze aanbrengen en uitnemen is ook helemaal niet zo moeilijk. Met de handige tips en tricks die we je in onze winkel tonen, ben je er in een wip mee weg!

De kers op de taart? Je haalt nu tot € 100 voordeel uit een ‘Mijn eerste keer’-contactlenzenkit!* Kom dus snel langs voor een eerste keer om nooit te vergeten!

Tot binnenkort,
Je contactlensspecialist

 

Veel gestelde vragen

Kan ik contactlenzen dragen?

Bijna iedereen kan contactlenzen dragen. We leggen je graag uit welke verschillende types lenzen er zijn en helpen je de juiste keuze te maken. Er zijn net zo goed lenzen voor verzienden als voor bijzienden. Er bestaan ook torische contactlenzen, voor mensen met astigmatisme. Dat is een zichtafwijking die je alles wazig en vervormd doet zien. De oorzaak is meestal een onregelmatige kromming van je hoornvlies. Veel mensen weten niet eens dat ze zo’n zichtafwijking hebben. Ze kan makkelijk verholpen worden met een zachte torische contactlens.

Ik zou graag lenzen proberen, maar krijg de kriebels bij het idee iets op mijn oog aan te brengen.

Een lens aanbrengen en uitnemen is veel makkelijker dan je denkt. De meeste mensen zijn er heel snel mee weg. We bezorgen je als contactlensspecialist graag een aantal handige tips en tricks. Voor je het weet gaat het als vanzelf.

Zitten contactlenzen comfortabel?

Alcon contactlenzen zitten heel comfortabel. Onderzoek toont aan dat zowel DAILIES TOTAL1® als DAILIES® AquaComfort Plus® lenzen als zeer comfortabel worden ervaren.

*Actievoorwaarden in de winkel. Korting tot € 50 bij een eerste aankoop. Zelfde korting geldt voor een herhalingsaankoop.