Je montuur moet bij jou passen, want het maakt deel uit van je visuele identiteit. Maar die bril die mooi staat bij een vriend(in) of collega kan bij jou mogelijk een heel ander effect hebben. Dit hangt af van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de vorm van je gezicht. Bij ons is iedereen getraind om de juiste monturen aan te geven om je zo te helpen tot een keuze waarbij het montuur jou staat en je jezelf er ook graag mee ziet.

Heel belangrijk bij de keuze van het montuur is ook rekening te houden met uw correctie. De glazen kunnen soms de look van een montuur volledig verpesten doordat er geen rekening gehouden is met de vorm van de glazen dat mogelijk niet goed werkt in combinatie met uw correctie. Hier hechten wij zeer veel belang aan en passen onze zoektocht aan zodat montuur ideaal is voor uw gezicht in combinatie mét uw correctie.

Wij staan je graag bij met goede raad, hulp en advies. Ga hierbij niet te snel over uw keuze. Wij maken graag voldoende tijd vrij, zodat wij elke klant grondig en persoonlijk advies ‘op maat’ kunnen geven.