Dit najaar verrassen we onze klanten met een gratis Zeiss VR One Plus bij aankoop van een montuur met Zeiss glazen met een DuraVision coating. Deze actie is geldig van 1 november 2018 tot 31 januari 2019 zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij! 

ZEISS geeft u de kans om kennis te maken met een nieuwe wereld. Maak een wandeling door het Amazonewoud, spring met een parachute uit een vliegtuig of bezoek Pompeii en musea.

De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij de Zeiss VR One Plus. Kies uw app en schuif simpelweg uw smartphone in de voorbestemde lade en beslis zelf wat uw volgende virtuele avontuur wordt.

Mis deze unieke actie niet, want bij de aankoop van een paar Zeiss brillenglazen ontvangt u deze virtual reality headset GRATIS.

Logo van brillenglazenfabrikant Zeiss

Klaar voor uw VR-avontuur?

Bekijk de wereld door een andere bril met de Zeiss VR One Plus. Deze VR-headset combineert op verschillende manieren het comfort en de innovatie waar Zeiss garant voor staat.

  • Het masker is voorzien van een Zeiss Precision lenzensysteem. Hierdoor geniet u van een optimaal zicht.
  • Dankzij de inschuifbare lade is de headset te combineren met alle smartphones met een display van 4.7 tot 5.5 inch.
  • Via de AppStore of GooglePlay kunt u ontelbare apps downloaden. Deze brengen u naar de virtuele wereld onder de vorm van spelletjes, video’s en 360° beelden.
  • Dankzij het design is de headset ook geschikt voor brildragers.

 

ZEISS brillenglazen: Optimaal zicht in elke situatie.

Met ZEISS brillenglazen kiest u voor kwaliteit en maximale helderheid. En omdat geen mens hetzelfde is, kunt u bij ZEISS kiezen uit verschillende soorten brillenglazen. Zo heeft u een optimaal zicht in elke situatie.

 

ZEISS Multifocaal

Voor wie zowel veraf als dichtbij onscherp ziet, zijn er onze multifocale glazen. Hiermee kunt u met dezelfde bril zowel van een goed boek als van een adembenemend landschap genieten.

ZEISS Officelens

Heeft u vaak last van vermoeide ogen tijdens het werken? Dan zijn de Officelenses de oplossing voor u! Hiermee kunt u zich zonder problemen focussen op uw werk.

ZEISS Digital Lens

Met deze glazen kunt u gemakkelijk van een beeldscherm omschakelen naar de wereld om u heen.

 

ZEISS Unifocaal

Geniet dichtbij of veraf van een perfect zicht. ZEISS unifocale brillenglazen zijn de ideale oplossing voor bijziende en verziende dragers.

ZEISS DriveSafe

Deze brillenglazen voor dagelijks gebruik zijn geoptimaliseerd voor tijdens het rijden. Ze bieden een beter zicht bij weinig licht en geven een breder zicht op de weg.

ZEISS EnergizeMe

Speciaal voor contactlensdragers! Deze glazen zijn ontworpen om je ogen te verfrissen en ontspannen na het gebruik van lenzen.

Maak snel een afspraak op volgende link: Afspraak