Je hebt maar twee ogen. Zorg er dus goed voor. En hoewel het soms moeilijk is om te weerstaan aan de lokroep van budgetbrillen die je online én offline worden aangeboden, blijft een vakopticien de veiligste, beste en meest betrouwbare keuze.

1. Je bril moet bij jouw stijl passen.
Je montuur moet bij jou passen, want het maakt deel uit van je visuele identiteit. Online kan je jouw bril niet ‘in de praktijk’ uitproberen, en heb je ook geen advies van een vakopticien met kennis van zaken. En wat als je online bestelde bril niet goed zit? Wie zal hem dan afstellen of exact aanpassen aan uw gezichtsvorm?

2. Wij nemen graag tijd voor jou.
De keuze in monturen, maar ook in brillenglazen is vandaag de dag gigantisch. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij staan je graag bij met goede raad, hulp en advies. Ga hierbij niet te snel over uw keuze. Wij maken graag voldoende tijd vrij, zodat wij elke klant grondig en persoonlijk advies ‘op maat’ kunnen geven.

3. Passie voor jouw ogen.
Omdat het onze eigen zaak is, zijn we ‘gepassioneerd’ door ons vak. Daardoor blijft ons team stabiel en kunnen we een langetermijnrelatie opbouwen met onze klanten. Ook na een tijdje kan je dus opnieuw bij dezelfde  gediplomeerde opticien terecht voor de nazorg van je bril.

4. Kwaliteit en een uitgebreide keuze.
Goedkoop is niet altijd een betere koop. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten met een lange levensduur, duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Bovendien bieden we een zéér uitgebreid gamma aan, zowel in monturen als glazen en coatings.

5. Bij ons ‘zie’ je wat je koopt.
Niet alleen beschikken wij over een uitgebreide collectie monturen, je kan erop vertrouwen dat het om recente modellen gaat. Bovendien kunt u uw favoriete montuur bij ons passen en aanvoelen vooraleer je jouw bril voor een lange periode dagelijks draagt.

6. Meten is weten.
Verkopen is één ding. De juiste analyse en oplossing kunnen bieden iets anders. Meten is weten, zeker als het over brillenglazen gaat. Daarom is het zo belangrijk dat je eerst de nodige oogmetingen ondergaat. In onze optiekzaak beschikken we dan ook over de nieuwste apparatuur om deze metingen zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren.

7. Wij hechten belang aan nazorg.
Past je bril niet zoals je verwacht had? Of vragen die multifocale glazen toch meer inspanning om te wennen dan gedacht? Dan komt u gewoon nog een keer langs bij ons. Want bij ons ben je welkom tot je helemaal tevreden bent.