Pas thuis brillen met je eigen online 3D Avatar

Met de Zeiss VisuFit kunnen wij in de winkel te Mechelen aan de hand van 9 onderling gekalibreerde HD-cameras een 3D avatar van uw hoofd maken. Deze 3D avatar wordt verwerkt met behulp van 45 miljoen punten! Eens we de avatar gecreëerd hebben kunnen we deze uploaden naar de cloud. Dit gebeurt op een volledig veilige manier gecontroleerd door Zeiss.

Eens thuis kan u vanop uw gsm, tablet of computer met het Virtual Try-on @ home systeem virtueel monturen passen. Door een slim algoritme op basis van Artificiële Intelligentie worden er meteen al vormen getoond die goed bij uw gezichtsvorm en breedte van gezicht passen. Het algoritme analyseert niet alleen uw gezichtsvorm, maar ook de huid, oog en haarkleur. Zo helpt het algoritme u met enkele monturen voor te stellen en kan u rustig thuis al een selectie maken van wat u mooi vindt en u ook mooi staat.

Met deze selectie kan u terug naar onze winkel komen om monturen in het echt te passen waarbij we u dan nog extra advies kunnen geven.

Wilt u graag zo’n 3D avatar laten maken? Kom langs en wij maken deze gratis voor u aan!

  • 3D avatar

  • 180° beeld

  • Met behulp van 9 HD camera’s

  • 45 miljoen punten

  • Artificiële Intelligentie

  • Online brillen passen

Wekelijks worden er monturen toegevoegd aan de virtuele tool. Uiteraard vindt u in onze winkel nog veel meer monturen aangezien niet elk merk 3D versies van zijn monturen beschikbaar heeft.

De Virtual Try-on helpt vooral met een initiële keuze van grootte en stijl. Onze adviseurs in de winkel helpen graag mee om het perfecte montuur te vinden voor u.

Wilt u het graag proberen? Kom langs in onze winkel te Mechelen en wij zorgen voor de aanmaak van uw avatar!