Oakley

Het gekende sportmerk Oakley biedt zowel sportbrillen als brillen voor dagelijks gebruik. Duurzaamheid en functionaliteit primeren. De brillen hebben uiteraard een sportieve lijn en vormgeving.

 

Oakley Ambassador

Als Oakley ambassador hebben we de grootste keuze aan Oakley in de regio en hebben we ook steeds een grote voorraad aan onderdelen om u meteen te helpen. We hebben zowel het gamma zonnebrillen zonder correctie als met correctie. Ook skimaskers op correctie kunnen we maken! We hebben de lifestyle en sportbrillen van Oakley voor elke sport op voorraad. Op de koersfiets, mountainbike, op het golfterrein, in het water of in de sneeuw, voor elke situatie is er een speciaal glas of model. Kom gerust eens langs voor vrijblijvend advies.

Waarom is een Oakley zoveel beter?

Vaak denken mensen dat atleten Oakley enkel maar dragen omdat ze erdoor gesponsord worden, maar niets is minder waar! Naast een optimaal zicht zonder vervormingen geeft Oakley een enorme bescherming van uw ogen. Het is niet omdat de glazen van een sportbril gemaakt zijn uit polycarbonaat dat je ogen beschermd zijn. Je hebt er maar twee, dus draag er zorg voor! Onderstaand filmpje bewijst de sterkte van Oakley:

 Skimaskers (met en zonder correctie)

Naast de coole Oakley skimaskers met en zonder Prizm technologie voor extra contrast kan je bij ons ook terecht voor skimaskers op correctie. Met een speciale grote clip kunnen we van de meeste skimaskers een skimasker op correctie maken. Zo hoeft u nooit meer te sukkelen met die bril onder uw skimasker te krijgen bij mistig weer en vermijdt u ook krassen op uw goede montuur.

Meer info over skimasker met correctie