FAQ items aan het laden...
Lindberg

Lindberg

Design by Lindberg

Het Deense merk LINDBERG is wereldwijd gekend voor zijn exceptionele, minimalistische design en het gebruik van materialen met zeer hoge kwaliteit. Elk montuur is een statement van esthetiek, technische innovatie en vakmanschap.

Opvallend is de aandacht voor detail en het gebruik van exclusieve materialen zoals titanium, acetaat, buffelhoorn, 18 karaat goud en platinum. Dit maakt dat LINDBERG monturen enorm sterk en flexibel zijn en toch bij de lichtste en meest comfortabele ter wereld horen. Ook kan elk LINDBERG montuur op maat gemaakt worden voor u. Zo kan de veerlengte aangepast worden voor een optimale passing.

De laatste jaren verzamelde LINDBERG al meer dan 78 internationale awards.

Lindberg Precious

Lindberg Precious is een van de meest exclusieve en gedistingeerde brillencollecties dat er bestaat. De Precious monturen zijn handgemaakt in 18-karaat puur goud. Zowel geel goud, wit goud, rood goud en Precious Black goud is mogelijk. Ook platinum is mogelijk, wat nog puurder is dan goud. Ondanks dat de brillen gemaakt zijn van puur goud of platinum blijven ze toch heel licht aanvoelen door de fijne afwerking. Lindberg Precious is pure luxe.

Logo van het brillen en zonnebrillen merk Lindberg

Titel