Volgens het ministerieel besluit mogen optiekzaken open blijven vermits wij medische hulpmiddelen afleveren. Om de veiligheid te garanderen kan dit enkel op afspraak.

Je kan dus een afspraak maken voor het kiezen van een nieuwe bril, nieuwe glazen, een oogmeting, controle van contactlenzen of het herstellen van je bril.

Afhalen in onze winkels blijft ook steeds mogelijk na afspraak, dus heb je nog contactlenzen of vloeistoffen nodig, bestel ze via e-mail of via onze webshop en wij nemen contact op zodra ze bij ons zijn toegekomen.

Als essentiële winkel zijn wij er ons van bewust dat we een grote verantwoordelijkheid dragen. We houden het daarom extra veilig en blijven alle richtlijnen nauwkeurig opvolgen. Zowel jouw als onze gezondheid staat op het spel. #samensterk #kooplokaal

Het VingerhoetsOptics team

Maak een afspraak

Dit kan steeds via onze afsprakentool op www.vingerhoetsoptics.be/afspraak of via e-mail of telefoon:

Mechelen

Vilvoorde

Maak online een afspraak

Nieuwe webshop

Wij blijven uiteraard niet stilzitten en zijn volop onze webshop aan het aanvullen. Momenteel kan je al contactlenzen en vloeistoffen bestellen en vind je er ook allerlei leuke accessoires zoals brilkettingen, etui’s en verzorgingsproducten voor je bril of zonnebril.

Onze collectie brillen en zonnebrillen zal binnenkort ook online staan zodat jullie thuis al eens kunnen kijken wat er in de collectie zit. Hou de webshop dus zeker in het oog!

Bezoek de webshop