Bril kopen

Op zoek naar een nieuwe bril? Of gaat u uw allereerste bril kopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Ons team begeleidt u in alle fases van het kopen van een bril. Wij hebben een heel ruim aanbod aan monturen in alle prijsklasses. Bekijk zeker onze merken via deze link:

Onze merken

Ruim aanbod monturen

In onze optiekzaak te Mechelen hebben we steeds 2000 monturen in voorraad. Omdat niet elk montuur  op elk gezicht past en ook niet elke correctie compatibel is met elk montuur, is ons team gespecialiseerd in het adviseren van de juiste monturen. Samen met u gaan we op zoek naar het montuur dat 1. mooi bij u past en 2. een mooi eindresultaat geeft met uw glazen.

Een bril kopen moet een leuke ervaring zijn, daarom ontvangen wij u dan ook met veel enthousiasme. Wij willen steeds het mooiste resultaat. Jullie zijn namelijk de verderzetting van onze etalage!

Kom vrijblijvend langs

We nodigen u graag uit om vrijblijvend eens langs te komen! Maak een afspraak via onze handige online afsprakentool:

Afspraak maken

Of spring binnen in onze winkel te Mechelen of Vilvoorde. Wij helpen u graag!

Naast de vele trendy merken die we exclusief hebben, maakt de persoonlijke aanpak, het zelf kunnen aanpassen, maken en herstellen van zowat alles wat in onze zaak verkocht wordt en onze oogonderzoek- en contactlensexpertise, dat we ons al meer dan 40 jaar kunnen onderscheiden.

Bril kopen in Mechelen