Annu brillen

1. Annu Team

Annu is een team van designers, denkers en doeners gevestigd in Nuremberg, Amsterdam, Berlijn en Tel-Aviv. Annu is in 2016 opgestart en gelanceerd in 2019. Annu is ontstaan om compromisloze monturen te creëeren.

2. Brand Story

Het verhaal achter Annu is simpel. Het begon met een groepje vrienden, een paar brillen en een visie; om het beter te doen. Niet enkel qua functionaliteit en esthetiek, maar ook milieuvriendelijker. 

3. AnnuLAB

Annu ontwikkelt, ontwerpt en produceert al hun monturen in het AnnuLAB in Duitsland. Het lab is ontworpen door het Annu team om de controle te behouden over het productieproces, afval te reduceren en hun impact op het milieu te beperken.

4. Clip Collection

Geïnspireerd door een gewone paperclip, heeft de Clip collectie een innovatief scharnier en veer-systeem dat geen schroeven nodig heeft, heel licht is en sterk.

De collectie is 3D geprint met de laatste additieve productietechnieken welke veel milieuvriendelijker zijn in vergelijking met traditionele productietechnieken. Een ander voordeel is het geïntegreerde neus-pad systeem dat in drie verschillende maten bestaat zodat er altijd een goed passing is op de neus.

5. Product DNA

Annu logo

Crazy Light – Annu monturen wegen maar 4 gram. Dat is minder dan een blad papier. Minder materiaal betekent minder afval, minder gewicht en een bril dat comfortabeler is om te dragen.

Annu Crazy Light

Super Flexible – Een combinatie van enorm duurzame materialen en het speciale clip scharnier creëeren een sterke en flexibele structuur dat extreem duurzaam is.

Annu Super Flexible

Perfect Fit – Annu brillen zijn volledig aanpasbaar voor de perfecte passing en look. De veren en neuspads komen in drie verschillende maten om de perfecte passing bij u te creëeren. 

Annu Perfect fit