Nachtlenzen – Gratis introductiepakket

Overdag scherp zien zonder bril of lenzen? Dat kan met Nachtlenzen!

Nachtlenzen draag je als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. Overdag kan je dan scherp zien zonder bril of lenzen. Een goede oplossing wanneer je vaak last hebt van droge ogen! Maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of als je gewoon geen bril wilt. Nachtlenzen geven je hiermee comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent.

Nachtlenzen zijn dé oplossing:

 • Als je overdag geen bril of lenzen wilt dragen
 • Als je al lenzen draagt, maar last hebt van droge, geïrriteerde of vermoeide ogen
 • Als je vaak last hebt van vuil of stofjes achter je lenzen
 • Als je last hebt van hooikoorts
 • Als je vrijuit wilt sporten
 • Als je een alternatief zoekt voor een laserbehandeling

Het gratis introductiepakket bevat:

 • Een informatieboekje over nachtlenzen
 • Bon: Garantie niet-goed-geld-terug: Start met nachtlenzen zonder risico
 • Bon: Gratis half jaar vloeistof bij 1ste paar nachtlenzen
 • Bon: 50 euro korting op zonnebril bij nieuwe nachtlensaanpassing
 • Muntjes
 • 3D puzzel

Voordat je nachtlenzen kan gaan dragen, beoordeelt onze contactlensspecialist of jouw ogen geschikt zijn voor nachtlenzen. Helaas zijn nachtlenzen niet voor iedereen de oplossing. Nachtlenzen corrigeren bijvoorbeeld alleen min-sterktes tot een sterkte van -4.00.

10 Reacties

 1. Martine Van der Schoot juli 3, 2014 om 16:12 - Antwoorden

  Beste,
  Heb deze add. Via fb gezien.
  Had onlangs een klant in de zaak die ook nachtlenzen draagt, en vroeg me af of het ook iets voor mij zou zijn.
  Ikzelf draag al meer dan 30 jaar een bril, en tot nog toe hebben lenzen mij altijd al afgeschrikt.
  Ik ben op een punt gekomen dat ik heel dat brillengedoe wat beu ben, vooral wanneer ik op vakantie ben. Constant loop je met een xtra. brillendoos in je tas rond, voor het geval je van binnen naar buiten gaat, of omgekeerd.
  Dus…, zo’n aanbieding klinkt erg aanlokkelijk.
  Mij mag je alvast iets laten weten indien ik in aanmerking kom!
  Mvg,
  Martine

  • Glenn juli 4, 2014 om 21:21 - Antwoorden

   Beste,

   Om na te gaan of nachtlenzen iets voor u zijn moeten we een volledig onderzoek doen. Eerst kijken we je zicht nog eens grondig na. Daarna nemen we een foto van je hoornvlies met de topograaf. Deze maakt een soort landkaart van je oog. Op die manier kunnen we de kromming van je hoornvlies bepalen en kijken hoe de nachtlens gemaakt moet worden. Een belangrijke voorwaarde voor nachtlenzen is wel dat u een minsterkte heeft tot maximum -4.00 dioptrie!

   Een voordeel van een nachtlens t.o.v. een gewone zachte lens is dat deze een kleinere diameter heeft. Hierdoor is het vaak wat gemakkelijker om deze in te doen. Het beste is om eens een afspraak te maken via 015/21.60.47. Zo kunnen we verder bespreken of het iets voor u zou zijn.

   Dank voor de interesse!

   Vingerhoets-Optics

 2. Berden Johan juli 3, 2014 om 22:02 - Antwoorden

  Is het ook goed om te lezen?

  • Glenn juli 4, 2014 om 21:24 - Antwoorden

   Beste,

   Een nachtlens is bedoeld om het zicht voor ver te verbeteren. Progressieve oplossingen bestaan niet in nachtlenzen. De combinatie van nachtlenzen (zicht voor ver verbeterd) met een leesbril is natuurlijk wel mogelijk.

   Dank voor de interesse!

   Vingerhoets-Optics

 3. Marleen De Soomer juli 3, 2014 om 22:04 - Antwoorden

  En wat als ik 2 ogen met verschillende sterkte heb?
  Hoe kan ik een proefpakket bestellen?

  • Glenn juli 4, 2014 om 21:30 - Antwoorden

   Beste,

   Twee ogen met verschillende sterkte zijn geen enkel probleem. De meeste mensen hebben dit. Zolang er maar aan de basisvoorwaarden voldaan wordt. Dus dat de correctie van uw ogen tussen 0.00 en -4.00 liggen. Dat het ene oog bijvoorbeeld -2.00 en het andere -2.50 is, kan geen kwaad. Beide nachtlenzen zullen dan wel een andere kromming hebben. Maar hun doel is hetzelfde. Namelijk een correctie van 0.00 bekomen overdag.

   Het beste is om eens een afspraak te maken via 015/21.60.47. Sowieso moet er eerst een oogonderzoek gedaan worden. Dan pas kunnen we concluderen of nachtlenzen echt een mogelijkheid zijn voor u.

   Dank voor de interesse!

   Vingerhoets-Optics

 4. Ria juli 8, 2014 om 21:51 - Antwoorden

  momenteel draag ik meestal dubbelzichtbril, soms ook bifocale lenzen, maar daar zie ik toch niet 100% goed mee en het is soms toch meer vermoeiend. Ik heb één torische lens. Zou dit iets voor mij zijn,? Moet je dat alle dagen gebruiken of kan ik het ook afwisselen? Waar is uw zaak gelegen om eventueel eens af te spreken ? De correctie is voor beide ogen – 4, maar aan één kant met cylinder 1 denk ik…

  vrienelijke goeten,
  Ria

  • Glenn juli 11, 2014 om 21:53 - Antwoorden

   Beste Ria,

   De nachtlenzen draagt u best elke nacht, sommigen kunnen twee dagen er scherp mee zien, maar meestal verslechtert het zicht toch wel duidelijk tegen de avond van de tweede dag. Voor u kan het dus een oplossing zijn om dit te doen voor ver en dan in combinatie met een leesbrilletje…

   U zit met uw correctie wel aan de limiet voor nachtlenzen, of dit dan lukt met die cilinder kunnen we enkel zeggen na een onderzoek. Het beste is om eens een afspraak te maken via 015/21.60.47.

   Dank voor de interesse!

   Vingerhoets-Optics

 5. Willy Troonbeeckx juli 15, 2015 om 16:41 - Antwoorden

  Beste,

  Ik heb 2 ogen met -2.00 aan beide. Nachtlenzen zouden dus een mogelijkheid zijn.
  Als ik nu mijn bril afzet kan ik nog zeer goed van dichtbij de krant lezen, verandert dit met nachtlenzen ?
  mvg

  • Glenn juli 16, 2015 om 21:45 - Antwoorden

   Beste Willy,

   Dit zal niet meer kunnen aangezien je zicht verbeterd zal zijn met de nachtlenzen. Je ogen zijn dus verbeterd alsof je de bril heel de tijd op hebt. Overdag is er dus geen correctie meer nodig voor ver, je sterkte is dus 0.00 geworden. Om hetzelfde effect te verkrijgen voor nabij als je nu hebt zal je ongeveer een +2.00 leesbril nodig hebben.

   Met vriendelijke groeten,

   Vingerhoets-Optics

Geef een reactie