Hoyalux iD MyStyle

Het volledig gepersonaliseerde multifocale brillenglas

Wij zien uw als een persoonlijkheid met unieke eigenschappen, voorkeur van levensstijl en een heel eigen brilgeschiedenis. Allemaal kenmerken die vertaald worden naar het glas dat wij u adviseren, Hoyalux iD MyStyle.
Hoyalux iD MyStyle bouwt voort op het succes van de iD familie. Deze multifocale glazen combineren de unieke kwaliteiten van de voor- en achterzijde van het glasontwerp in één brillenglas.Bij HOYA is men van mening dat een volledig persoonlijk ontwerp niet op slechts één ontwerprichting gebaseerd kan zijn. Sommige klanten willen een breed gezichtsveld, terwijl anderen de voorkeur geven aan een ontwerp gebaseerd op hun meer dynamische levensstijl. De mogelijkheid om per persoon het optimale ontwerp te kiezen vormt de kern van Hoyalux iD MyStyle. Personalisatie en nauwkeurigheid zijn van groot belang voor een optimale aanpassing.

Maatwerk op basis van persoonlijke wensen

iDEA (Intelligent Design by Extensive Analysis)-technologie vertegenwoordigt de verbetering en optimalisatie die bij Hoyalux iD MyStyle aan de iD FreeForm Design Technology™ wordt toevoegd.
iDEA analyseert de het huidige glastype, de huidige glasparameters en de tevredenheid met de huidige bril en berekend het ideale persoonlijke ontwerp. Aan deze gegevens worden het nieuwe brilvoorschrift, de montuurparameters en de levensstijl kenmerken toegevoegd in de berekening van het uiteindelijke Hoyalux iD MyStyle glasontwerp. Met andere woorden: iDEA zorgt ervoor dat uw profiel naadloos wordt vertaald in een multifocaal brillenglas.

Voordelen:

  • Maximaal op maat van uw ogen: als toevoeging op de refractie- en montuurgegevens worden ook de levensstijlkenmerken en de huidige brilspecificaties van de klant meegewogen.
  • Natuurlijk, helder en scherp zien in alle richtingen
  • Moeiteloos schakelen tussen veraf en dichtbij
  • Zelfverzekerd gevoel tijdens het bewegen, minder schommeleffect